Ce ne recomandă și de ce ai face o alegere bună să colaborăm.

Cu o vastă experiență pe piața de produse financiare din România, suntem pregătiți să-ți oferim consultanță gratuită pentru serviciile de finanțare în sistem de leasing financiar și operațional, sale & lease back, credite și refinanțări. Serviciile noastre se adresează oricărui tip de client: Persoană Fizică, PFA, Persoană Juridică, Întreprindere Individuală, care dorește să achiziționeze autoturisme, echipamente sau imobile sau să acceseze un credit bancar.

Relațiile noastre excepționale cu cei mai buni finanțatori din piață îți oferă posibilitatea de a economisi timpul și banii tăi, prin selectarea celei mai bune soluții, negocierea atât a condițiilor contractuale, cât și a prețului bunului dorit, fără niciun cost suplimentar. Beneficiezi de consultanță financiară gratuită pe în decursul procesului de achiziționare a bunului, cât și pe parcursul întregii perioade de derulare a contractului.

Suntem aici, alături de tine – un partener de încredere pentru afacerea ta și un prieten bun!

 LeasingsiCrediteAuto.ro – Leasing si Credite auto

Leasingsicrediteauto.ro - Leasing si Credite Auto

De ce să ne alegi

Consiliere Personală

Suntem lângă tine, alături de tine, pentru a găsi cea mai bună soluție de finanțare, indiferent că este vorba de un credit imobiliar, credit auto sau leasing financiar.

Soluții personalizate

Nu toți clientții au aceleași nevoi și implicit, nu toate situațiile sunt identice, motiv pentru care veți beneficia de o soluție personalizată, conformă cu nevoile dumneavoastră.

Finanțare Rapidă

În cazul unui leasing financiar, durata de analiza a dosarului este de aproximativ 48 de ore, cu preaprobare în 30 de minute de la preluarea datelor. Rapid, nu?

Informații complete

Exact: informații complete! Fără taxe ascunse, fără termeni neîțeleși, fără teama de a semna ceva fără să fi înțeles complet procesul și procedura de lucru.